Customer reviews

  • Super ervaring. Echt geholpen. Chauffeur was snel bij op eerste Kerst avond

    Anoniem, Wertung 10/10 (16-01-2019)
  • Vriendelijk personeel en goede service

    J. Dekker, Wertung 8/10 (07-01-2019)
  • Ik heb alleen maar goede ervaringen met TotalcareParking.nl

    D. But, Wertung 10/10 (14-01-2019)
  • Goede en betaalbare parkeerservice. Brengen en halen tot voor de vertrekhal is prima geregeld.

    Frank, Wertung 8/10 (14-01-2019)
  • Niets dan lof kort maar jrachtig

    Pja bronsteijn, Wertung 9/10 (13-01-2019)
  • Dit was onze eerste en hopelijk niet de laatste ervaring met TotalcareParking.nl. Alles was heel eenvoudig bij het inchecken de instructies voor het ophalen waren volkomen duidelijk de prijzen zijn redelijk de shuttle bus naar de luchthaven is comfortabel en snel en we weten dat ons voertuig goed beschermd is. Al met al een zeer positieve ervaring die ik ten zeerste aanbevelen

    Sarah Cardoso, Wertung 10/10 (10-01-2019)
  • All fine very good service

    Markus, Wertung 10/10 (10-01-2019)
  • Vlotte service. Vriendelijk personeel. Heen en terug vervoer was snel geregeld.

    Wim en Fieneke Den Haag, Wertung 8/10 (09-01-2019)
  • Klantvriendelijk goed verzorgd garage receptie etc. Geen lange wachttijden.

    Anoniem, Wertung 10/10 (08-01-2019)
  • Goede ervaring.

    M. Kitzen, Wertung 8/10 (07-01-2019)
  • zeer positief. Er was niemand aanwezig bij aankomst maar wij waren te vroeg.

    Christophe Deklerck, Wertung 10/10 (30-12-2018)
  • Bijzonder correct. Alles perfect op tijd.

    Jan Troost, Wertung 10/10 (27-12-2018)
  • Prima niets op aan te merken. We zijn vlot naar Schiphol gebracht en voor de deur uitgezet.

    Anoniem, Wertung 10/10 (26-12-2018)
  • Duidelijk snel en accuraat

    Anoniem, Wertung 8/10 (23-12-2018)
  • Alles perfect geregeld

    Jan Troost, Wertung 9/10 (23-12-2018)
  • Top service

    Stefan, Wertung 9/10 (23-12-2018)
  • Ervaring was goed beetje onduidelijk aan gegeven bij de in rit kan beter

    T v d westelaken , Wertung 8/10 (13-12-2018)
  • Prima locative ook gelegenheid om een kopje koffie te drinken voor de shuttle bus komt

    Joop Bloot, Wertung 7/10 (17-12-2018)
  • Goede service

    Sharoen Bahoran, Wertung 10/10 (13-12-2018)
  • Snellen en vriendelijke service

    Anoniem, Wertung 10/10 (13-12-2018)
  • goede service en vriendelijke mensen en snelle verbinding naar schiphol

    den heijer, Wertung 8/10 (30-11-2018)
  • top ervaring klantvriendelijke snelle service

    Sil, Wertung 10/10 (07-12-2018)
  • Prima ervaring. Goed geregeld. Normaal gesproken hou ik er niet van om de autosleutel af te geven maar vertrouw het hier. Aardige en behulpzame chauffeurs die ook na al 10 keer heen en weer naar Schiphol te zijn geweest gewoon weer een praatje maken. Binnen parkeren is een mooie optie

    Freddy hoogland, Wertung 10/10 (07-12-2018)
  • prima service vriendelijk personeel.

    Willem, Wertung 10/10 (28-11-2018)
  • Behalve de lange wachttijd bij het ophalen een zeer goede ervaring. Wachttijd was meer dan een half uur en we hebben twee keer moeten bellen.

    Anoniem, Wertung 8/10 (28-11-2018)

About Park and Fly

Park and Fly offers the corporate or leisure (air) traveller affordable parking close to Schiphol. You also benefit from extra services.

Indoor and outdoor parking bays

Our large secure (indoor) parking garage is equipped with 24-hour camera surveillance and monitoring. You can feel confident about leaving your car here. 

9

Voted best parking facility at Schiphol

Customers give Park and Fly an average rating of nine and as much as 99% recommends us. Read the reviews of around five hundred expert users!