Customer reviews

  • Prima service. Ik heb er nu al drie keer gebruik van gemaakt en de kwaliteit is alle keren top geweest. Je bent snel op Schiphol en na je vakantie weer snel bij je auto. De chauffeurs zijn heel vriendelijk en servicegericht. Ook niet onbelangrijk vind ik. Echt een aanrader.

    Yvonne, Wertung 10/10 (17-07-2019)
  • GOEDE SERVICE TEGEN EEN GOEDE PRIJS. VALUE FOR YOUR MOENYY

    PATRICK PANNIER, Wertung 10/10 (12-07-2019)
  • GA ZO DOOR WIJ ZIJN TEVREDEN

    Jan Brekelmans, Wertung 10/10 (10-07-2019)
  • Ik had een slechte ervaring. Groot probleem vond ik nl. de verwarring met P4 van Schiphol met A4 van jullie . Ik reed dus naar de verkeerde parkeerplaats....

    Anoniem, Wertung 4/10 (08-07-2019)
  • Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Duidelijke instructies vriendelijk personeel snelle transfers en acceptabele prijzen

    Hans van de Werken, Wertung 9/10 (16-07-2019)
  • Het overdragen van de auto gaat heel snel de bagage wordt snel overgeladen en een aardige chauffeur brengt je snel naar de ingang waar je moet instappen. Bij terugvlucht is bellen voldoende om snel vervoer terug te hebben. Chauffeur pakt weer de koffers en zet je bij je auto af. Een heerlijk ontspannen terugkomst. Een dikke duim voor het team.

    Maarten de Bloois, Wertung 10/10 (14-07-2019)
  • Aardige mensen goede service

    As, Wertung 10/10 (14-07-2019)
  • Prima service

    Anoniem, Wertung 10/10 (14-07-2019)
  • Vlotte afhandeling op tijd gebracht en gehaald

    Ciska, Wertung 8/10 (13-07-2019)
  • Het bedrijf is bij mij bekend omdat ik al eens eerder mijn auto hier parkeerde toen we vanaf Schiphol vertrokken.

    Anoniem, Wertung 9/10 (13-07-2019)
  • Goede ervaring

    Thea en Kees, Wertung 9/10 (11-07-2019)
  • Dit was de eerste maal dat ik van uw diensten gebruik maakte door te parkeren in Roelofarendsveen. Ongeacht het nachtelijke uur n.l. 02 15 uur dat ik bij u arriveerde om de auto te parkeren was de ontvangst erg hartelijk en correct. Bij terugkomst op Schiphol wederom dezelfde ervaring persoon die ons ophaalde zeer correct en behulpzaam. Kortom zeer tevreden en wanneer ik weer met de auto naar Schiphol moet om te gaan vliegen zal ik zeker weer gebruik maken van uw diensten en zal uw diensten zeker aanprijzen bij familie en of kennissen.

    Anoniem, Wertung 9/10 (10-07-2019)
  • Goed

    Anoniem, Wertung 8/10 (09-07-2019)
  • No problems what so ever.

    Richard, Wertung 10/10 (09-07-2019)
  • Alles was naar wens en werd correct uitgevoerd.

    Hans van Galen, Wertung 8/10 (08-07-2019)
  • goed

    Anoniem, Wertung 8/10 (08-07-2019)
  • Sehe netter Empfang alles sehr korrekt abgearbeitet zügiger Transfer zum Airport bei der Rückkehr ebenfalls alles super gelaufen. Sehr gerne wieder

    Schulze Hans-Heinrich , Wertung 10/10 (07-07-2019)
  • Erg goed. Online snel geregeld. Aankomst snel geregeld. Alles verloopt vlotjes en is duidelijk. Onze auto heeft hier 4 weken binnen gestaan tegen een goede prijs

    Gasseling , Wertung 10/10 (07-07-2019)
  • Uiterst plezierig duidelijke afspraken vriendelijke medewerkers en alles op tijd

    Anoniem, Wertung 8/10 (05-07-2019)
  • Geweldig bedrijf. Top service. Zeker aan te raden

    Marianne Timmermans, Wertung 10/10 (04-07-2019)
  • Goede ervaringen Auto staat altijd netjes op tijd klaar gepoetst en al extra service Komen er al jaren en we zijn zeer positief

    Vermeulen, Wertung 10/10 (02-07-2019)
  • Uitstekend.

    Anoniem, Wertung 10/10 (01-07-2019)
  • goede service . alles goed en snel verlopen

    a.j. vroegop, Wertung 9/10 (01-07-2019)
  • heel goed

    Anoniem, Wertung 8/10 (30-06-2019)
  • We maken al vele jaren gebruik van deze parking en het is altijd prima bevallen. We zijn altijd op tijd gebracht en opgehaald dus enkel positieve ervaringen

    Anoniem, Wertung 10/10 (28-06-2019)

About Park and Fly

Park and Fly offers the corporate or leisure (air) traveller affordable parking close to Schiphol. You also benefit from extra services.

Indoor and outdoor parking bays

Our large secure (indoor) parking garage is equipped with 24-hour camera surveillance and monitoring. You can feel confident about leaving your car here. 

9

Voted best parking facility at Schiphol

Customers give Park and Fly an average rating of nine and as much as 99% recommends us. Read the reviews of around five hundred expert users!