Customer reviews

  • Reservering verliep vlot. Auto inleveren en 5 minuten later waren we onderweg naar Schiphol. Ophalen verliep net zo makkelijk. Even bellen dat we de koffers van de band hadden gehaald en de bus stond klaar op de afgesproken plaats. Een kwartier later waren we onderweg naar huis.

    Ruud, Wertung 10/10 (22-05-2019)
  • Bij aankomt snel door naar Schiphol en bij terugkomt stond de bus al klaar. Volgende keer weer

    Tino, Wertung 10/10 (22-05-2019)
  • Overall a good experience. Easy and with a competitive price. I would recommend the company to my friends.

    Anoniem, Wertung 8/10 (22-05-2019)
  • Zeer positief. Tweede keer gebruik gemaakt van deze dienst. Van reserveren tot gebruik aankomen afhandeling brengen en halen alleen maar tevreden Keurige mensen

    Kuiper, Wertung 10/10 (22-05-2019)
  • Prettige en goede ervaring

    Pieter Bijl, Wertung 8/10 (22-05-2019)
  • Wel oké. Ze waren vergeten dat we terug kwamen. Konden eerst de auto niet meer terug vinden.

    Anoniem, Wertung 6/10 (14-05-2019)
  • Fantastische sympathieke mensen. Ze zijn door hun professionele houding kundig geduldig en begripvol. Een volgende keer willen wij weer gr g gebruik maken van hun diensten

    Ferdy van Campen , Wertung 10/10 (20-05-2019)
  • Zeer goed

    A van der Velde, Wertung 9/10 (20-05-2019)
  • Prima

    Anoniem, Wertung 9/10 (20-05-2019)
  • Altijd goed geregeld. Vriendelijk personeel

    Anoniem, Wertung 9/10 (19-05-2019)
  • Heel goed alleen de naam is verwarrend

    Anoniem, Wertung 8/10 (11-05-2019)
  • Prima

    Anoniem, Wertung 8/10 (10-05-2019)
  • al jaren klant

    Anoniem, Wertung 8/10 (17-05-2019)
  • Wij parkeren al een aantal jaar standaard onze auto bij Totalcare Parking als we vliegen vanaf Schiphol en zijn zeer tevreden over de service en het vriendelijke personeel.

    Wendy Hofman, Wertung 10/10 (15-05-2019)
  • Goed Wel nog 10 min rijden voordat je bij de vertrekhal op Schiphol bent.

    Anoniem, Wertung 8/10 (07-05-2019)
  • Zeer vriendelijk en correct personeel

    Anoniem, Wertung 7/10 (14-05-2019)
  • Prima geregeld. Vriendelijke personeel.

    Anoniem, Wertung 10/10 (14-05-2019)
  • Geweldige service. We waren iets te vroeg op de heenreis maar dat gaf niet. We werden direct naar Schiphol gebracht nadat we nog even alles doorgelopen hadden wat zeer efficiënt ging alles lag al klaar er hoefde niets meer opgezocht te worden. Bij terugkomst na ontvangst van de koffer gebeld en het busje stond er nog en zou op ons wachten. Volgende keer parkeren we de auto weer hier. Het is een schone nette garage.

    L. Vos, Wertung 10/10 (13-05-2019)
  • Gemakkelijk geregeld. Snel gebracht en gehaald. Auto staat klaar bij aankomst.

    Anoniem, Wertung 9/10 (14-05-2019)
  • Snel duidelijk

    Anoniem, Wertung 10/10 (13-05-2019)
  • Vriendelijke en klantgerichte benadering.

    Anoniem, Wertung 10/10 (13-05-2019)
  • super service

    Johan de Jong, Wertung 10/10 (13-05-2019)
  • Prima afspraken kunnen maken. Communicatie verloopt proffesioneel.

    Anoniem, Wertung 10/10 (12-05-2019)
  • Vriendelijk en accuraat

    Anoniem, Wertung 8/10 (11-05-2019)
  • Everything was perfect

    Didi, Wertung 10/10 (11-05-2019)

About Park and Fly

Park and Fly offers the corporate or leisure (air) traveller affordable parking close to Schiphol. You also benefit from extra services.

Indoor and outdoor parking bays

Our large secure (indoor) parking garage is equipped with 24-hour camera surveillance and monitoring. You can feel confident about leaving your car here. 

9

Voted best parking facility at Schiphol

Customers give Park and Fly an average rating of nine and as much as 99% recommends us. Read the reviews of around five hundred expert users!