Customer reviews

  • Zeer goed duidelijk en efficiënt

    Thierry Delbeke, Wertung 10/10 (22-03-2020)
  • Top services

    N. LENG , Wertung 10/10 (29-03-2020)
  • Ontvangst en afhandeling correct. Integer bedrijf

    Jan Echten -, Wertung 10/10 (25-03-2020)
  • Top service

    Franco de Rosa -, Wertung 10/10 (24-03-2020)
  • Een super klant vriendelijk bedrijf met fijne mensen bijzonder goed geholpen

    Thea Nico Jongkind, Wertung 9/10 (22-03-2020)
  • Ik ben erg tevreden maar ik kwam al met de heer Wormgoor die helaas is overleden.

    Coby Versluijs-Boer -, Wertung 10/10 (19-03-2020)
  • Erg tevreden met de beloofde service

    Kramer-Freher -, Wertung 9/10 (18-03-2020)
  • Schitterend

    Ulrik Bouwen, Wertung 10/10 (18-03-2020)
  • Alles goed verlopen

    Habets, Wertung 9/10 (09-03-2020)
  • prima

    Anoniem, Wertung 8/10 (16-03-2020)
  • Top service

    Vera, Wertung 10/10 (16-03-2020)
  • goede service

    Anoniem, Wertung 10/10 (14-03-2020)
  • Supersnelle service. Bij vertrek naar Schiphol stond er al een busje klaar bij terugkomst hebben we minder dan 10min moeten wachten. We zijn heel vriendelijk ontvangen aan de balie vlot geholpen alles was goed voorbereid en bij terugkomst zijn we recht voor onze auto afgezet. Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad. Ook heel fijn dat de parkeerplaats direct naast de afslag ligt en dus heel makkelijk te vinden is. Ook de online afhandeling ging heel makelijk. Volgende keer maar ik weer gebruik van Park fly

    FAIR4HAIR, Wertung 10/10 (11-03-2020)
  • Prima service

    Esther, Wertung 9/10 (11-03-2020)
  • Goed

    Anoniem, Wertung 10/10 (02-03-2020)
  • Prima

    Naber, Wertung 9/10 (10-03-2020)
  • Onze ervaring is dat alles naar wens en afspraak is verlopen voor de 6e keer denk ik.

    J. de Man, Wertung 9/10 (09-03-2020)
  • Heel goed direct stond er een busje klaar bij vertrek en ook direct bij aankomst.

    Erwin, Wertung 10/10 (09-03-2020)
  • Geweldig goed.

    Aart vermaas., Wertung 10/10 (07-03-2020)
  • adres van broer gekregen alles werkte zoals op de site beloofd was bij terugkomst stond auto al klaar

    CG. Schiper, Wertung 8/10 (27-02-2020)
  • Eend of february

    Van den Boom, Wertung 10/10 (06-03-2020)
  • Alles top geregeld.

    Corinne, Wertung 10/10 (04-03-2020)
  • Vriendelijk geholpen

    Visser, Wertung 10/10 (04-03-2020)
  • Altijd dik in orde.

    Bellekom, Wertung 10/10 (03-03-2020)
  • Prima service was super snel op schiphol om ons op te halen. Twee fietsen bij ons die pasten makkelijk in de bus. En ik kon mn auto met aanhanger kwijt in de garage En aardige medewerkers. Perfect dus.

    Wouter, Wertung 10/10 (02-03-2020)

About Park and Fly

Park and Fly offers the corporate or leisure (air) traveller affordable parking close to Schiphol. You also benefit from extra services.

Indoor and outdoor parking bays

Our large secure (indoor) parking garage is equipped with 24-hour camera surveillance and monitoring. You can feel confident about leaving your car here. 

9

Voted best parking facility at Schiphol

Customers give Park and Fly an average rating of nine and as much as 99% recommends us. Read the reviews of around five hundred expert users!